Connection Failure PEFC-Norge
       Hjem    |    Om PEFC    |    Kontakt   |    Vanlige spørsmål   |    Linker   | In English

PEFC seminar om chain-of-custody

19.03.2009

PEFC International arrangerer seminarer om sporbarehetssertifisering (chain-of-custody) i Hannover fredag 22. mai 2009 og i Paris 13. mai. På seminarene gjennomgås dagens regler og mulige endringer i 2010.

Mer enn 5000 selskaper har PEFC sporbarhetssertifisering og tallet øker stadig. Alle ledd i verdikjeden må ha sporbarhetssertifisering hvis sluttbrukeren skal kunne få garanti for at produktet er laget av råstoff fra bærekraftig skog bruk.

 

På seminarene vil deltakerne få anledning til å drøfte problemer og utveksle erfaring. Seminarene vil også gi deltakerne mulighet til å påvirke den omfattende revisjonen av chain-of-custody reglene som nå er i gang. Ferdige nye regler er ventet å få virkning fra 2010.

 

Seminarene er egnet for brukere og potensielle brukere av sertifisering, innkjøpere, sertifiserings- og akkrediteringsselskaper, konsulenter og frivillige organisasjoner. Deltakeravgift er 70 Euro. Seminaret i Hannover arrangeres i samarbeid med PEFC International og PEFC Tyskland. Dirk Teegelbekkers i PEFC Tyskland kan gi nærmere informasjon, på info@pefc.de

Se meldingen på PEFC International hjemmeside.

Paris seminaret onsdag 13. mai holdes på FCBA, 10, Avenue de Saint Mandé i Paris. Nærmere opplysninger gis av Will Ramsay i PEFC International will.ramsay@pefc.org, se også kontakter for PEFC International.